DAAN PRELEGAL is een onderdeel van DAAN LEGAL, een hecht team van juridische experts en adviseurs op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht.

Met DAAN PRELEGAL helpen we organisaties en bedrijven om vooruit te denken en juridische problemen voor te zijn. Want de beste processen en gesprekken vinden zelden plaats in de rechtbank. Ons advies is dan ook: procedeer alleen als het echt niet anders kan. We delen graag onze juridische kennis en expertise om ervoor te zorgen dat jij je doelen bereikt, met oplossingen die voor alle betrokken partijen werken. Dat is soms puzzelen, soms schaken. Maar daar houden we van!

Mediation

Procederen kan natuurlijk altijd, maar vaak is het voor alle betrokkenen beter om een rechtszaak te voorkomen. We zijn ervan overtuigd dat je met goede mediation tot betere, duurzamere oplossingen komt. Voor beide partijen. Onze mediation is erop gericht om ieders onderliggende motivaties boven tafel te krijgen. Zo ontstaat meer wederzijds begrip en brengen we vastgelopen situaties en relaties in beweging.

Mediation Expertise

Boardroom counseling

Of je nu een nieuwe strategie ontwikkelt, een fusie voorbereidt, een overname overweegt, een crediteurenakkoord wilt aanbieden (al dan niet door middel van een WHOA-traject) of een nieuwe organisatievorm verkent: bijna alle beslissingen in de boardroom raken aan arbeids-en ondernemingsrecht. Daarom is het verstandig om DAAN daar in een vroeg stadium bij te betrekken. DAAN helpt je om vooruit te denken en juridische problemen voor te zijn.

Boardroom Counseling Expertise

HR counseling

HR-afdelingen spelen een cruciale strategische rol bij reorganisaties en functioneringsvraagstukken.

Met onze kennis van het ondernemings- en arbeidsrecht kunnen wij helpen om deze processen – die vaak ingewikkeld genoeg zijn – zo soepel mogelijk te laten verlopen.

HR Counseling Expertise
Mail
Bellen
Socials feed
LinkedIn
Instagram